Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019
Έχουμε 31 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

Προκηρύξεις Σχολών

 • Εγκύκλιος για τον αριθμό εισακτέων στην Πυροσβεστική Ακαδημία

   

  Καθορισμός αριθμού εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στη Σχολή Πυροσβεστών και στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

  Δείτε το 
  ΦΕΚ

   


 • Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων υποψηφίων διαγωνισμού 2018 για τις Αστυνομικές Σχολές

   

  Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν οι υποψήφιοι/ες 2018 για τις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας (Αξιωματικών - Αστυφυλάκων). 

  Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων για Αστυνομικές Σχολές 2018

   


 • Προκήρυξη Σχολών Αστυνομίας 2018

   

  Δείτε εδώ την Προκήρυξη και την Συμπληρωματική Προκήρυξη


 • Προκήρυξη Σχολών Πυροσβεστικής Ακαδημίας

   

  Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος οι προθεσμίες για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έχουν ως εξής:

  Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος θα γίνεται από την Δευτέρα 18-06-2018 έως και την Δευτέρα 25-06-2018.

  Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης οι υποψήφιοι μεταβαίνουν αυτοπροσώπως από την Τρίτη 19-06-2018 έως και την Τρίτη 26-06-2018 και από ώρα 08:00 έως 16:00 στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών για τις λοιπές διαδικασίες που προβλέπονται στην προκήρυξη.

  Δείτε εδώ την 
  Προκήρυξη των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας  Προκήρυξη για Εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές μέσω των Πανελλαδικών του 2018

   

  Εκδόθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας η Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριών των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτιών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Ικα?ρων (ΣΙ), Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεμικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ).

  Σύμφωνα με την προκήρυξη, η προθεσμία υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει στις 10 Μαΐου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

  Δείτε εδώ:

  Προκήρυξη για Εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές

  Την Αίτηση-Δήλωση για τις Εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών

   

   


Διαφήμιση
754963
ΣήμεραΣήμερα1
ΕχθέςΕχθές475
ΕβδομάδαΕβδομάδα1097
ΜήναςΜήνας13738
ΣύνολοΣύνολο754963

booked.net